Startsida

Om företaget

Produkter & tjänster
     Maskiner
- - Nytt
  
- Begagnat

-   Redskap/Tillbehör
- Nytt
- - Begagnat

-   EX-bulten
- - Monteringsanvisning
- - Beställningsunderlag

Reservdelar

Service

Kontakt

Maskiner - nytt

Paload PB30
PB30 är en fyrhjulsstyrd grävlastare med en motor på 52hk, den perfekta maskinen för trånga utrymmen och som servicemaskin. Som svensk standard har maskinen hydrauliskt redskapsfäste och 3:dje ventil på frontlastaren. Utskjut, slänthydraulik och halvautomatisk redskapsfäste på grävaggregat. Elektrisk motorvärmare med kupéuttag. Maskinen kan utrustas med en mängd olika tillbehör.

Teknisk data (pdf).

 

Paload PB60
PB60 den största fyrhjulsstyrda grävlastaren, ca 6500kg, Perkins motor på 100hp. Hydrostatisk transmission. Denna maskin är standard utrustad med hydrauliskt redskapsfäste typ L70, 3:dje funktion, lastarmsfjädring på frontlastaren. På grävaggregatet finns utskjut slänthydraulik och halvautomatiskt redskapsfäste. Proportional differential på fram och bak axel. Maskinen är utrustad med A/C.

Paload PB50
PB50 den näst minsta grävlastaren, ca 5500kg, Perkins motor på 75hp. Hydrostatisk Transmission. Denna maskin är standard utrustad med hydrauliskt redskapsfäste, 3:dje funktion, lastarmsfjädring på frontlastaren. På grävaggregatet finns utskjut slänthydraulik och halvautomatiskt redskapsfäste. Proportional differential på fram och bak axel.
Maskinen har A/C.

Teknisk data (pdf).

 

Teknisk data (pdf).

 

Paload PB80
PB80 är en midjestyrd grävlastare på 7700kg. Perkins motor på 115hp. Hydrostatisk transmission. Denna maskin är standard utrustad med bla hydrauliskt redskapsfäste typ L70, 3:dje funktion, lastarmsfjädring på frontlastaren. På grävaggregatet finns utskjut, slänthydraulik och hydrauliskt redskapsfäste. Proportional differential på fram och bak axel. Maskinen är utrustad med A/C. Fram/back funktion på lastarspak.

Teknisk data (pdf).

 

Paload PB70
PB70 är en midjestyrd grävlastare på 6500kg. Perkins motor på 100hp. Hydrostatisk transmission. Denna maskin är standard utrustad med bla hydrauliskt redskapsfäste typ L70, 3:dje funktion, lastarmsfjädring på frontlastaren. På grävaggregatet finns utskjut, slänthydraulik och hydrauliskt redskapsfäste. Proportional differential på fram och bak axel. Maskinen är utrustad med A/C.

Paload PT82
Teleskop hjullastare med Perkins motor, 130hk. 35km/h, väger 8400kg och har en lyftkapasitet på 3300kg.

Teknisk data (pdf).

 

Paload PB90
PB90 är en midjestyrd grävlastare på 8500kg. Perkins motor på 130hp. Hydrostatisk transmission. Denna maskin är standard utrustad med bla hydrauliskt redskapsfäste typ L70, 3:dje funktion, lastarmsfjädring på frontlastaren. På grävaggregatet finns utskjut, slänthydraulik och hydrauliskt redskapsfäste. Proportional differential på fram och bak axel. Maskinen är utrustad med A/C.

Teknisk data (pdf).

 

Paload PL35
Den perfekta maskinen för trånga utrymmen, trots sin storlek har den en lyftkapacitet på 2000kg, svängradie på 2765mm. Yanmarmotor på 52hp, hydrostatisk transmission. En lättmanövrerad maskin som lämpar sig väl för kommuner, lantbruk, fastighetsskötsel.

Teknisk data (pdf).

 

Paload 45
Paloads minsta ramstyrda hjullastare. Maskinvikt 4700kg och lyftkapacitet på 3000kg. Perkinsmotor 75hp och hydrostatisk transmission gör denna maskin snabb och lätt körd. Utrustad för svensk marknad med bla hydrauliskt redskapsfäste, elektrisk motorvärmare med kupéuttag, svensktillverkad skopa.

Teknisk data (pdf).

 

Paload PL55
En compact midjestyrd lastmaskin på 5400kg, Perkins turbomotor med en effect på 85hp. Hydrostatisk transmission som man växlar vid ratten eller på lastarspaken. Svensk standard är bla hydrauliskt redskapsfäste, lastarmsfjädring, diffbroms på fram/bakaxel och A/C.

Teknisk data (pdf).

 

Teknisk data (pdf).

 

Paload PL65
Ramstyrd hjullastare med perkins turbomotor på100hp. Hydrostatisk transmission, välj fram/back vid rattstången eller på lastarspaken. Maskinen är utrustad för svensk marknad med bla Volvo redskapsfäste, 3:dje ventil, svensktillverkad skopa, A/C, lastarmsfjädring, diff på fram/bak axel och elektrisk motorvärmare och kupéuttag.

Paload PL75
Den näst största ramstyrda hjullastaren, 7000kg, Perkins motor på 115hp. Lyftkapasitet 3650kg. Svensk standard med bla A/C, motorvärmare, diff på fram/bakaxel Volvo redskapsfäste, svensktillverkad skopa, lastarmsfjädring, automatisk skopuppriktning, 3:dje hydraulventil mm.

Teknisk data (pdf).

 

Teknisk data (pdf).

 

Paload PL85
Den största ramstyrda hjullastaren, 8000kg, Perkins motor på 130hp. Hydrostatisk transmission 35km/h. Lyftkapasitet 3750kg. Svensk standard med bla A/C, motorvärmare, diffbroms på fram/bakaxel. Volvo redskapsfäste, svensktillverkad skopa, lastarmsfjädring, automatisk skopuppriktning, 3:dje hydraulventil mm.

Paload PT62 
PT 62 är en teleskop hjullastare med Perkins motor, 85hk, 32km/h, väger 5650 kg och har en lyftkapasitet på 2000kg.

Teknisk data (pdf).

 

Paload PT72
Teleskop hjullastare med Perkins motor, 100hk. 32km/h, väger 7700kg och har en lyftkapasitet på 3100kg.

Teknisk data (pdf).

 

Teknisk data (pdf).